Скажите, пож-та, после отправки электронной декларации о доходах, пришли 2 квитанции, что мол пакет принят. Это все? теперь платим налог или они проверят и еще что-то пришлют?
я всегда просто плачу, ничего не присылали. Единственное, пару раз в июле звонили и интересовались, успею ли я заплатить.
Доброго дня! Я щорічно подаю декларацію, а в цьому році мені прийшов запит від податкової - цікавляться звідки кошти.
Підскажіть, як мені коректно надати відповідь? У мене доходи з фотостоків.
Чи треба надавати виписку з банку по вхідних грошових зарахуваннях?
Чи треба надавати скріни з платіжної системи Payoneer
Сумми трохи різняться - бо платіжна система Payoneer бере комісію за вивід коштів, банк бере комісію за зарахування коштів.
Доброго дня! Я щорічно подаю декларацію, а в цьому році мені прийшов запит від податкової - цікавляться звідки кошти.
Підскажіть, як мені коректно надати відповідь? У мене доходи з фотостоків.
Чи треба надавати виписку з банку по вхідних грошових зарахуваннях?
Чи треба надавати скріни з платіжної системи Payoneer
Сумми трохи різняться - бо платіжна система Payoneer бере комісію за вивід коштів, банк бере комісію за зарахування коштів.
Було таке, інспектору було достатньо виписки с укр.банку за період і договору-публічної оферти з сайту фотобанку і устного пояснення що це роялті. Але інспектор дзвонив, і доки кидала йому в телеграм
Було таке, інспектору було достатньо виписки с укр.банку за період і договору-публічної оферти з сайту фотобанку і устного пояснення що це роялті. Але інспектор дзвонив, і доки кидала йому в телеграм
ну...мені інспектор подзвонити не може....я дуже -дуже-дуже далеко
+ буду надавати інформацію з ел. кабінета платника податку.
А де і як взяти і скачати договір публічної оферти?
ну...мені інспектор подзвонити не може....я дуже -дуже-дуже далеко
+ буду надавати інформацію з ел. кабінета платника податку.
А де і як взяти і скачати договір публічної оферти?
На кожному сайті внизу є "Terms of Use" або "Terms of Service" качаєте пдф-кою
А запит прийшов фізичною чи електронною поштою?