Все о фотобанках и микростоках, купить и продать фото, работа для фотографа и иллюстратора

Ответ Правила нашего форума>

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 02.08.2024, 14:36   #4331
Старожил

Оставлено благодарностей: 3,005
Получено благодарностей: 3,134
По умолчанию Re: Payoneer (Украина)

Цитата:
Сообщение от _I_g0_r_
Я уже писал об этом. Моя карта пришла до окончания срока предыдущей, хотя и немного позже, чем прогнозировалось. Карта была на почте, по адресам ходить некому.
Если хотите получить быстро и наверняка, заказывайте доставку через DHL, но она стоит $40.
Спасибо за ответ! Подумаю, как лучше сделать...
silvionka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.08.2024, 12:48   #4332
Новичок

Оставлено благодарностей: 477
Получено благодарностей: 475

Цитата:
Сообщение от silvionka
Ребята, я раньше уже здесь спрашивала по поводу доставки новой карты взамен старой с истекшим сроком действия.
Уж очень долго новая карта в пути - так и висит во Франции с 20 июня. Ни Payoneer, ни укрпочта - никто не может на это повлиять.
Было ли у кого-то такое? Может ли карта в Украину так долго идти, или новую заказывать, так это опять полтора месяца ждать.
Не знаю, как лучше поступить( У старой карты уже истек срок действия...
На мій погляд, можна вважати картку втраченою. Якщо картку вислали 20 червня, то це вже 6 тижнів вона в дорозі. Це занадто довго.

Наприклад, я замовив картку в попередньому місяці 11.06 і вже 24.06 я забрав листа із карткою. Тобто все зайняло 2 тижні. Думаю, що для України це стандартні строки. Хоча для деяких регіонів строки можуть бути більшими.

Щодо кількості карток, то не бачу проблем. В листі приходить лише шматок пластику і карткою він стає після активації. Тож Треба буде активувати одну карту, а іншу заблокувати. Але я не впевнений, що Пейонір дасть можливість замовити нову картку, поки десь теоретично існує інша. Можливо спочатку треба заблокувати картку-потєряшку, а потім замовити нову. Вам треба це питання обговорити з саппортом.

Чекати вже нема сенсу. Звертайтесь до підтримки Пейоніру та замовляйте нову.

Цей трекінг для відслідковування листів від Пейоніра не працює нормально. Картка в мене на руках вже 1.5 тижня, а він показує, що вона ще десь на терміналі у Франціїї чекає перевозника для відправки. Тож не орієнтуйтесь на нього
kulyk вне форума   Ответить с цитированием
За это сообщение сказал спасибо:
silvionka (05.08.2024)
Старый 05.08.2024, 18:33   #4333
Старожил

Оставлено благодарностей: 3,005
Получено благодарностей: 3,134

kulyk, дуже вдячна за розгорнуту відповідь.
Читала на форумі, що картку отримували й через 1,5 місяців і навіть довше.
Буду спілкуватися з саппортом.
silvionka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.08.2024, 12:35   #4334
Новичок

Цитата:
Сообщение от silvionka
kulyk, дуже вдячна за розгорнуту відповідь.
Читала на форумі, що картку отримували й через 1,5 місяців і навіть довше.
Буду спілкуватися з саппортом.
Забув додати, що картку мені доставляла Укрпошта, місце доставки - Київ. Рух картки (Європа + Україна) тривав 2 тижні.
silvionka (06.08.2024)
Старый 28.08.2024, 11:36   #4335
Новичок

Оставлено благодарностей: 120
Получено благодарностей: 55

Доброї доби всім форумчанам! Підкажіть, якщо термін картки закінчився а нову не замовити, то рахунок Payoneer і далі функціонуватиме з виведенням до місцевого банку? Чому питаю: - Останніми двома замовленими картами жодного разу не користувався, просто лежать у шафі.
tchutk2 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.08.2024, 11:05   #4336
Новичок

Цитата:
Сообщение от tchutk2
Доброї доби всім форумчанам! Підкажіть, якщо термін картки закінчився а нову не замовити, то рахунок Payoneer і далі функціонуватиме з виведенням до місцевого банку? Чому питаю: - Останніми двома замовленими картами жодного разу не користувався, просто лежать у шафі.
Рахунок Пейонір обов'язковий, без нього користуватися сервісом не вийде. Пластикова картка Пейонір - додаткова опція, замовляють ті, кому вона реально потрібна.

Спочатку була система, яка складалась виключно з пластикових карток. Пейонір роздавав кожному користувачу картку, яку для нього випускав якийсь банк. Але виник інциден (вже не пам'ятаю що саме) і емітент карток закрився. Всі картки були заблоковані і користувачі не мали доступу до свої грошей. Після цього Пейонір створив для кожного аккаунта свій власний віртуальний рахунок. Користувач може виводити кошти прямо з нього на рахунок свого місцевого банку. Або за потреби замовити пластикову картку від Пейоніра, але це не обов'язково

PS: я довгий час користувався лише віртуальним рахунком Пейоніра (без наявності пластику). Зараз виникла потреба - замовив пластикову картку. Замовити пластик ми можете в будь-який момент. В мене лише попросили пройти нову верифікацію документів.
tchutk2 (30.08.2024)
Старый 30.08.2024, 17:04   #4337
Новичок

Оставлено благодарностей: 120
Получено благодарностей: 55

Дякую за відповідь kulyk! Я користуюсь Payoneer вже 10 років. Спочатку як партнер Айстока з прямим виведенням на рахунок, а потім перейшов на картку. Вже перевипускав три рази, але останні дві практично не використовую. Оскільки я мешкаю в Запоріжжі мені вже заблокували Скрілл, тому боюсь, що при замовленні нової карти і Піонеру раптом не сподобаються мої документи.
tchutk2 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ