Интересно, а по какому курсу сейчас в гривну и какая будет комиссия?
Кто-то снимал с карты?
Не знімаю кошти вже багато років через банкомати бо дорого і непердбачувано (суми в мене маленькі). Іноді я знімала в доларах через касу Укрсіба, а потім обмінювала на гривні, так було більше менш. Але зараз просто розраховуюся карткою в магазинах, або виводю на гривневу, - по тарифах ці способи ідентичні.
Вони питають при цьому якісь документи? І яка була комісія? Думаю завести віртуальну карту і прив'язати до гугл пей, а потім знімати у них долари.
Ще питання до власників віртуальної картки. В українських інтернет магазинах типу розетки оплата проходить без проблем? І чи так буде зніматися комісія за конвертацію в гривні?
Доброго дня.
Хтось вивводив гроші у новому році вже на Приват? Якщо так, то як пройшло?
Вивела невелику суму (75 дол) 1 січня. Рахунок IBAN той самий, як завжди. Остнній платіж робила у грудні 23, до цього у листопаді. Все проходило одразу, може не більше години.
А цього разу досі грошей немає на рахунку Привата. Виправдовую святами, та тим, що що робочих днів 2-3 лише може пройшло.
Бо по іншому просто не розумію тоді де гроші могли загубитись.
пока выводил по старому через приват 24 и приложение пионера в привате , то 10 секунд все пришло .... надеюсь может приват решит как то обходить это все по быстрей , а то IBAN это морока еще та =(
Доброго дня.
Хтось вивводив гроші у новому році вже на Приват? Якщо так, то як пройшло?
4. 01 Пришли деньги с Адоба. Сумма маленькая, около 40 долларов. У меня в Пионере настроен прямой вывод на Приватовский IBAN в гривне. От первого письма с Пионера до зачисления на карту 1 - 2 часа.