На кожному сайті внизу є "Terms of Use" або "Terms of Service" качаєте пдф-кою
А запит прийшов фізичною чи електронною поштою?
Запит прийшов спочатку фізично, батьки знайшли рекомендованого листа у поштовій скринці, але вже запізно і лист повернувся назад. вже місяць пройшов.....і як тільки мені повідомили про лист я з кабінету ел. платника написала листа до ДПС, що вибачте, перебуваю у сількій місцевості....можливості нема...будь ласка продублюйте ваш запит у мій ел. кабінет платника або на ел. пошту.
І через 2 дні мені у кабінет платника надіслали запит
Друзі, а ще підкажіть, будь ласка, якщо надавати податковій виписку з банку, ця виписка має бути з печаткою?
також у виписці видно, що платіж іде з системи піонер - це нічого ? бо я хочу вказати, що надаю контент для стоків, а про піонер поки нічого не планую казати.....
Чи надавати виписку без призначення платежу....просто надходження?
Последний раз редактировалось ann_beetle, 16.05.2025 в 09:10.
Друзі, а ще підкажіть, будь ласка, якщо надавати податковій виписку з банку, ця виписка має бути з печаткою?
також у виписці видно, що платіж іде з системи піонер - це нічого ? бо я хочу вказати, що надаю контент для стоків, а про піонер поки нічого не планую казати.....
Чи надавати виписку без призначення платежу....просто надходження?
То звичайно, що весь рік)))
Я взяла 2 види виписки:
в одній вказано призначення плажету - що це терміновий переказз від Payoneer//
А в другій просто номер рахунку і надходження на дату - без призначення платежу...
Мабудь 2й варіант краще?
прийшов запит від податкової - цікавляться звідки кошти.
Вони ж по ідеї повинні знати звідки кошти, якщо ви подаєте декларацію. Вам дуже велика сумма у банк прийшла, чи податкова імітує бурну діяльність перевіряючи всіх хто і так платить податки?
Вони ж по ідеї повинні знати звідки кошти, якщо ви подаєте декларацію. Вам дуже велика сумма у банк прийшла, чи податкова імітує бурну діяльність перевіряючи всіх хто і так платить податки?
Сумма непогана) дивлячись з чим порівнювати, звичайно., все відносно....за 2023 рік було більше....
То звичайно, що весь рік)))
Я взяла 2 види виписки:
в одній вказано призначення плажету - що це терміновий переказз від Payoneer//
А в другій просто номер рахунку і надходження на дату - без призначення платежу...
Мабудь 2й варіант краще?
Можна спробувати 2 варіант, якщо не підійде будете доносити потім. Можна для підтвердження звідки кошти, принести договір зі стока, де він є українською мовою, подивіться на Депозитфотос там повинно бути. Знайдіть пункти, де видно, що ми отримуємо гонорар чи авторскі відрахування, бо в мене питали колись давно, я в договорі понаходила та підкреслила їм олівцем.