Вам вже приходив лист з Канви, що тепер зарплата буде нараховуватись в місцевій валюті (в гривнях) і напряму в український банк? В Канви і так кінська комісія розміром 30% а тепер ще й зарплата у гривнях буде. Плюс податки у нас 23,5% з нового року. Короче, зарплату з Канви тепер потрібно ділити на 2.
Підкажіть будь ласка, як правильно врегулювати мої відносини з банком в Україні, якщо планую на його рахунок виводити щомісячно $2-5 тис. зі свого Payoneer. Гроші зароблені на стоках. Гадаю у них обов'язково будуть питання про походження коштів. Які доки мені слід підготувати для банку? І коли це краще вирішитит - до переказу коштів, чи після коли спитають?
І в декларації яку подаватиму має бути вказана загальна сума яка зайшла на Payoneer чи на рахунок банку?
Дякую!!!
Вам вже приходив лист з Канви, що тепер зарплата буде нараховуватись в місцевій валюті (в гривнях) і напряму в український банк? В Канви і так кінська комісія розміром 30% а тепер ще й зарплата у гривнях буде. Плюс податки у нас 23,5% з нового року. Короче, зарплату з Канви тепер потрібно ділити на 2.
Це не все, ще банк кореспондент відкушує, чи може забрати по дорозі $20.
І в декларації яку подаватиму має бути вказана загальна сума яка зайшла на Payoneer чи на рахунок банку?
Дякую!!!
Я загальну суму декларувала за рік, по рахунку з виписки банку. Але, перераховуючи кошти в гривну, треба дивитися курс валют НБУ на день зарахування коштів на рахунок.
Последний раз редактировалось arina, 30.01.2025 в 17:32.
Я загальну суму декларувала за рік, по рахунку з виписки банку. Але, перераховуючи кошти в гривну, треба дивитися курс валют на день зарахування коштів на рахунок.
Дуже дякую за відповідь, тобто умовно я виводжу з пайонира 1000 уо, на рахунок банку отримую 42к і фіксую десь собі цей курс. і ці 42 к я декларую? а як бути з комісією банку, по факту виходить на пайонір я отримав одну суму, а на рахунок прийде відповідно менша сума на величину комісії. Це якось потрібно враховувати?