Усі, хто тямить в постільній білизні? Натрапив на прикольний ресурс
|
|
Привіт усім! Вирішив поділитися корисною темою, може кому буде корисно Останнім часом прямо біда почав помічати, що сплю гірше, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував Думав на стрес, на дощі, а жінка видала: "Треба поміняти постіль на якісну, а не оте страхіття із базару" І тут я заліз в інтернет
Зізнаюсь, думав, що postilnabilyzna com/ вибір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні" Аж ні, ціла наука І і бязь, і ранфорс, і сатин А я в цих назвах плавав, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna com
Друзі, оце скарбниця корисної інфи! Я провів на годину Там прямо як в довіднику: по полицях розписані всі матеріали, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки там прань витримує комплект Це реально допомогло мені в'їхати, чому якийсь набір коштує 800 грн, а другий — 2500
З цікавого для себе виніс:
- Виявляється, що, наші та європейські розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром міряти ковдру, а не просто довіряти ярлику «євро»
- От чесно, не знав, що фланель в спеку — це капець, а якісний сатин насправді охолоджує, тому що в неї плетіння ниток специфічна
- Там розписано, як прати, щоб колір не зліз після кількох прань Актуально для тих, у кого пралка паше без відпочинку
В результаті вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримали так би мовити своїх) Поки все чудово — спимо як немовля, тканина дуже приємна на дотик, не ковзає й не електризується
Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в що варто вникати, дуже рекомендую зазирнути інформацію на тому сайті Це дійсно економить нерви на підбір та рятує від придбання кота в мішку Всім гарного відпочинку!
|