Все о фотобанках и микростоках, купить и продать фото, работа для фотографа и иллюстратора

Ответ Правила нашего форума>

Опции темы Поиск в этой теме
Старый 25.08.2020, 22:26   #31
Старожил

Оставлено благодарностей: 279
Получено благодарностей: 2,459
По умолчанию Re: Аккаунт взломали

Цитата:
Сообщение от Marat777
С чего это я бот?
А рекламная ссылка в профиле просто так?
И тупые вопросы про бесплатный фоторедактор в двух разных темах, с обилием грамматических ошибок.

Кому я это объясняю...
flatbox вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.08.2020, 17:51   #32
Новичок

Оставлено благодарностей: 0
Получено благодарностей: 13

Пусть буду бот...
Marat777 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.03.2021, 14:19   #33
Новичок

Получено благодарностей: 1

пишите в сапорт там вам помогут, + у вас есть данные для входа старые
Zetellagel вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.04.2026, 15:05   #34
Вновь прибывший

Получено благодарностей: 0
Отправить сообщение для  Bilizjus с помощью ICQ Отправить сообщение для Bilizjus с помощью AIM Отправить сообщение для Bilizjus с помощью Yahoo Отправить сообщение для Bilizjus с помощью Skype
По умолчанию Усі, хто розбирається на постільній білизні? Попався на очі прикольний ресурс

Усім привіт! Вирішив поділитися одним місцем, можливо комусь буде корисно Останнім часом щось помітив, що сон не йде, часто прокидаюся, а зранку відчуваю себе, наче й не спав Списував на роботу, на погоду, а кохана видала: "Давай оновити постіль на якісну, а не цю синтетику з ринку" І отут я пішов в мережу

Якщо чесно, був впевнений, що postilnabilyzna com/ вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні" Виявилося, ціла історія Там тобі бязь, ранфорс, сатин А я в цих термінах не розбирався, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna com

Люди, це ж криниця корисної інфи! Я провів майже годину У них все як в підручнику: по полицях розкладені всі тканини, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону Навіть є таблиця з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримує той чи інший матеріал Дуже допомогло мені в'їхати, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500

З несподіваного особисто зрозумів:
- Виявляється, українські та європейські розміри суттєво відрізняються, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити напису «євро»
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин реально дихає, бо в неї плетіння ниток особливе
- Там є поради, як правильно прати, щоб принт не вицвів через місяць Це прям в точку для всіх, у кого пральна машинка працює цілодобово

Зрештою вирішили замовити на пробу сатиновий набір від українського виробника (підтримали своїх) Поки все добре — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не збивається й не електризується

Словом, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в яку треба розбиратись, дуже рекомендую почитати інформацію на тому сайті Реально економить час на пошуки та рятує від покупки неякісної речі Всім здорового сну!!
Bilizjus вне форума   Ответить с цитированием
Ответ