Усі, хто розбирається на постільній білизні? Попався на очі прикольний ресурс
|
|
Усім привіт! Вирішив поділитися одним місцем, можливо комусь буде корисно Останнім часом щось помітив, що сон не йде, часто прокидаюся, а зранку відчуваю себе, наче й не спав Списував на роботу, на погоду, а кохана видала: "Давай оновити постіль на якісну, а не цю синтетику з ринку" І отут я пішов в мережу
Якщо чесно, був впевнений, що postilnabilyzna com/ вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні" Виявилося, ціла історія Там тобі бязь, ранфорс, сатин А я в цих термінах не розбирався, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna com
Люди, це ж криниця корисної інфи! Я провів майже годину У них все як в підручнику: по полицях розкладені всі тканини, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону Навіть є таблиця з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримує той чи інший матеріал Дуже допомогло мені в'їхати, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500
З несподіваного особисто зрозумів:
- Виявляється, українські та європейські розміри суттєво відрізняються, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити напису «євро»
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це капець, а сатин реально дихає, бо в неї плетіння ниток особливе
- Там є поради, як правильно прати, щоб принт не вицвів через місяць Це прям в точку для всіх, у кого пральна машинка працює цілодобово
Зрештою вирішили замовити на пробу сатиновий набір від українського виробника (підтримали своїх) Поки все добре — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не збивається й не електризується
Словом, якщо ви, як і автор, до цього моменту вважали, що підковдра — це не та річ, в яку треба розбиратись, дуже рекомендую почитати інформацію на тому сайті Реально економить час на пошуки та рятує від покупки неякісної речі Всім здорового сну!!
|