Соглашусь с вами, тема трёхлетней давности, но, с другой стороны, не я так кто-нибудь другой поднимет. А теперь уже и поднимать здесь нечего. Так что я буду последним.
Народження малюка — це не лише радість, а й додаткові обов'язки У 2026 році державні виплати батьків із малюками зазнала важливих змін: збільшилися розміри виплат, спростилися процедури оформлення та з’явилися нові програми допомоги Аби батьки мали змогу швидко зорієнтуватися в оновленій системі та оформити всі виплати без зайвих черг і помилок, був створений інформаційний ресурс zazhittya khmelnytskyi ua/ zazhittya khmelnytskyi ua На порталі розміщені детальні пояснення про суми допомог, детальні інструкції та роз’яснення типових ситуацій Своєчасне отримання допомоги дозволяє сім’ям бути більш захищеними у найвідповідальніші місяці життя дитини
Поява дитини на світ — це не лише радість, а й нові турботи У 2026 році державна фінансова підтримка сімей із новонародженими зазнала суттєвих змін: збільшилися розміри виплат, спростили процес отримання та з’явилися нові програми допомоги Щоб батьки могли легко розібратися в оновленій системі та отримати всі належні кошти швидко та без помилок, працює інформаційний портал zazhittya khmelnytskyi ua/ zazhittya khmelnytskyi ua Тут представлені детальні пояснення стосовно обсягів фінансування, покрокові інструкції з оформлення та відповіді на часті запитання батьків Своєчасне звернення за підтримкою дозволяє сім’ям бути більш захищеними у перший рік життя немовляти