Але якщо ви тільки починаєте, то пропоную вам такий алгоритм дій. Поки що нічого не виводьте і почекайте нового року. Потім починаючи з першого січня виводьте не більше 500 доларів раз у 30 днів, сумніваюсь що у вас будуть подібні суми як у починаючого стокера, але тим не менш. Так ви робите весь рік і навіть якщо вас запитає банк про походження коштів (що дуже малоймовірно при таких сумах), то ви чесно можете відповісти, що ви торгуєте на стоках, законодавство знаєте і у наступному році подасте декларацію про доходи, тоді так і зробите. Якщо ж до вас ніхто не дзвонив і нічого вам не блокували, то з 1 січня наступного року у вас є час у кілька місяців (здаться до 15 травня) прийняти рішення.
1) Якщо ви вирішили що стоки не для вас, то просто згортаєте діяльність. Сильно сумніваюсь що з вас будуть щось питати якщо не запитали за весь рік.
2) Якщо вирішили працювати далі і при цьому легально. Подаєте декларацію в податкову, де у графі про іноземні доходи вказуєте суму і з неї платите податок. І після того виводьте скільки хочете і як хочете, якщо банк у вас щось запитає, то у вас є докази, що ви платите податки.
3) Якщо ж вирішили не платити податки, то виводите за старим алгоритмом і сподіваєтесь на удачу. Бо тоді якщо вас банк запитає про походження коштів, то вам краще придумати переконливу історію яка підкріплюється якимись документами. Ви вже не скажете що заробляєте на стоках, бо документів про сплату податків за минулі роки у вас немає. Якщо ж ви не зможете переконати банк, то вас чекає лише блокування рахунків (це у кращому випадку), або у гіршому випадку блокування і штраф, сумма якого буде вимірюватися враховуючи ваші транзакції за минулі роки.
3.1) Або замовляєте карту пайонір і користуєтеся нею, але тоді ви втратите найбільше грошей на комісіях, найвигідніше їхати за кордон і знімати долари там. Дуже малоймовірно що про це дізнається хтось з нашої влади, звісно якщо у вас немає інших проблем з законом і ви не почните скуповувати елітну нерухомість. Але це поки що, а що буде у майбутньому ніхто не знає.
От такі варіанти, а ви вже вирішуйте згідно ваших морально-етичних принципів і ситуації в житті.
Друзі, хто знає, чи можливо зараз поміняти в акаунті Рayoneer карту Приватбанка на іншу (в старої закінчився строк дії) для того, щоб виводити на неї гроші.
Тобто додати новий картковий рахунок.
Мені дало додати тільки банківський рахунок IBAN.(Вказала IBAN нової картки, його верифіковано).
Картку не додає, раніше можна було вибрати картку чи рахунок, зараз уже такого немає. Куди ж тоді виводити гроші?
п.с. Завжди виводила на приватовську картку, тепер висить в Рayoneer цей спосіб виводу з номером старої картки, і на нього вже не виведеш, бо строк дії картки закінчився. На рахунок не хотілось би виводити, бо будуть до мене у банку зайві питання.
Последний раз редактировалось silvionka, 10.11.2024 в 05:01.
Мені дало додати тільки банківський рахунок IBAN.(Вказала IBAN нової картки, його верифіковано).
Картку не додає, раніше можна було вибрати картку чи рахунок, зараз уже такого немає. Куди ж тоді виводити гроші?
Щойно спробував, так тепер там тільки IBAN. Якщо ви перевипустили картку, то IBAN у неї не змінився, він такий же як у старої. Тож гроші прийдуть на нову картку якщо ввести IBAN у пайонір. Не знаю чи це якось впливає на фін-моніторинг, але схоже що гайки закручують.
На рахунок не хотілось би виводити, бо будуть до мене у банку зайві питання.
Неважно, как выводить, на карту или на счёт. Деньги все равно окажутся у вас на счёте в банке. А вопрос о происхождении средств может возникнуть в любом случае.
Несколько лет назад я сдедал в привате долларовую карту как запасной вариант, положил на неё $10 и забыл про неё, вообще ею не пользовался. Года через два после получения этой карты меня начали доставать SMS-ками об источнике происхождения средств.
Дякую всім за відповіді.
Мені було зручно і звично виводити гроші саме на картковий рахунок. Ніколи проблем не виникало.
Шкода , що тепер не можна прив"язати картку в Рayoneer.
Надіслала їм листа з питанням про картковий рахунок. У відповідь надійшло автоматичне повідомлення про те, що раніше верифіковані рахунки видалити не можна, а тільки створити новий банківський рахунок, про картку ні слова.
Онлайн-чат закритий, не знаю, чи він взагалі працює. Раніше теж неодноразово намагалася поспілкуватися онлайн, але чат увесь час не працює.
Через такий мізер?! І чим все закінчилось якщо не секрет?
Сначала получил кучу SMS, что заблокируют карту и закроют счёт, если не предоставлю источник происхождения средств. Я ничего не делал, но счёт так и не закрыли.
Вместо этого начали присылать SMS, что будут списывать с моего счёта по 20 грн каждый месяц. Когда подошёл крайний срок, наверное, начали снимать по 20 грн, но сообщений об этом не было. Не исключаю, что меня уже загнали в долг.
Не люблю я приват. В отделениях всегда огромные очереди, а по телефону с человеком соединиться нереально. Вместе с женой в привате24 замучились искать, где убрать кредитный лимит с её карты. Заказать новую карту - тоже квест.
Может кому будет интересно как я получил карту Payoneer. 5 сентября пробовал заказать через кабинет Payoneer, но выпадал просто белый экран. Тогда я связался с поддержкой отправив им вопрос через форму на сайте и дальше я с ними общался через мейл. В тот же день (5 сентября) через письмо они запросили данные для отправки и сразу написали что скоро пришлют трекер для отслеживания. Ссылку для отслеживания они прислали 16 сентября, но до 20 числа там ничего не отслеживалось, собственно появилось сообщение что ла-почта приняла письмо и так осталось до самого получения. В чатботе(телега) укрпочты тоже не отслеживается. А вот сайт укрпочты отлично выводил все пункты движения письма до самого вручения. Вчера (8 октября) лично получил письмо с картой на почте. Итог: письмо шло 1 месяц.
Доброго времени суток. Скажите пожалуйста Т.е. вы заказали карту Payoneer и сообщали адрес доставки и т.д. и т.п. все через мейл?! А Payoneer случайно не сообщил вам причину почему вы не могли заказать через свой аккаунт? Почему пустая страница открывается при попытке заказа?